Kozijnen Eindhoven

U wilt nieuwe kozijnen in uw woning in Eindhoven laten plaatsen. Maar welke aanbieder moet u kiezen? We hebben de 4 belangrijkste tips voor u op een rijtje gezet.

Weet u al van welk materiaal u uw nieuwe kozijnen moeten zijn? Op een ander gedeelte van deze website hebben we hier meer over geschreven. Lees bijvoorbeeld de volgende artikelen: Houten kozijnen | kunststof kozijnen | aluminium kozijnen

Welke leveranciers zijn er in Eindhoven?

Als u heeft besloten wat voor soort kozijnen u wilt laten zetten, kunt u de verschillende leveranciers in kaart brengen. Dit is via deze website erg makkelijk.  > Rechts op deze pagina ziet u een simpel formulier staan. U kunt dit formulier in een paar minuten invullen. U krijgt na het invullen tot vijf offertes van kozijnaanbieders in Eindhoven in uw mail. Het is gratis en volledig vrijblijvend. Daarnaast scheelt het u mail- en belwerk.

Bekijk de keurmerken

De instanties achter keurmerken houden toezicht op de kwaliteit van de gebruikte materialen en op het vakmanschap van de leverancier. Er zijn meerdere keurmerken die voor het kiezen van (kunststof) kozijnen relevant zijn. De belangrijkste keurmerken zijn: SKG | Bouwgarant | PKVW | VKG. 

Referenties

Er zijn een aantal tussenpersonen op de markt voor kozijnen in Eindhoven en omstreken. Dit zijn bedrijven die de productie en levering van de kozijnen uitbesteden (vaak aan buitenlandse bedrijven). Hierdoor kunnen deze aanbieders scherpe prijzen aanbieden. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar waak ervoor dat u goede afspraken maakt over garantie en bijkomende kosten. U wilt zeker weten wie er verantwoordelijk is als er iets mis gaat in de levering.

Vraag in uw gesprekken met leveranciers altijd naar referenties van andere klanten. Dit zegt vaak meer dan alle verkoopverhalen bij elkaar.  U kunt natuurlijk ook even op internet zoeken. Google bijvoorbeeld op kozijnen Eindhoven [naam leverancier].

Vergunningen

Voor het plaatsen van kozijnen is in sommige gevallen een (omgevings)vergunning vereist. Dit is bijvoorbeeld vaak zo als u aan de voorkant van uw woning nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen. Ook als u in een monumentaal pand woont, of in een beschermd stadsgezicht, gelden meestal aanvullende regels. Lees hier meer over vergunningen.

Klik op de volgende link voor de regels die gelden in Eindhoven.

 

Vergunningsregels kozijnen Einhoven

Andere interessante artikelen

Mijn offertes vergelijken

Vul in 2 minuten het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes van kozijnenleveranciers bij u in de buurt.
Meer dan 150.000 mensen gingen u voor!

U bent tot niets verplicht!

Door het formulier in te sturen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
  • Besparen energie
  • Zorgen voor een veiliger huis
  • Maken uw woning meer waard
  • Zijn milieuvriendelijk