Kozijnen in een dakkapel

In een dakkapel worden meestal houten kozijnen of kunststof kozijnen geplaatst. Er zijn een aantal zaken om op te letten, zeker met betrekking tot de prijs.

Prijzen voor kozijnen in een dakkapel

Een dakkapel met kunststof kozijnen van vier meter zal zo ongeveer tussen de € 4.000,- en de € 5.200,- kosten. Als voor houten kozijnen wordt gekozen, zal de prijs zo’n 10% tot 20% hoger worden.

Prijsfactoren

Draai- kiepraam

Draai- kiepraam

Let op, er zijn allerlei ander factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. Zo zal de uiteindelijke prijs van uw dakkapel afhangen van dediepte van de dakkapel, of er een nokverlegging of een dakverhoging noodzakelijk is en op wat voor soort dak u de dakkapel zult plaatsen. Bovendien is in sommige gevallen speciaal transport nodig en heeft u misschien een vergunning nodig voor de dakkapel. Zoek van te voren dus goed uit wat de kosten van uw dakkapel zullen zijn.

Draai- kiepramen

In een dakkapel kan worden gekozen voor kozijnen met draai- kiepramen (zie plaatje). Dit is een ideale oplossing voor een dakkapel in een slaapkamer. Het raam kan dan makkelijk aan de bovenkant geopend worden om op een kiertje toch frisse lucht binnen te laten. Maar het raam kan, bijvoorbeeld overdag, ook helemaal worden opengezet om de kamer goed te luchten.

Mijn offertes vergelijken

Vul in 2 minuten het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes van kozijnenleveranciers bij u in de buurt.
Meer dan 150.000 mensen gingen u voor!

U bent tot niets verplicht!

Door het formulier in te sturen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
  • Besparen energie
  • Zorgen voor een veiliger huis
  • Maken uw woning meer waard
  • Zijn milieuvriendelijk