Top websites over kozijnen

Er zijn op internet een heleboel websites over kozijnen te vinden. Omdat wij kwaliteit waarderen, hebben we hieronder de beste websites over kozijnen op een rijtje gezet (willekeurige volgorde).

Bermon

Kunststof kozijnen

I-Kozijn

I-Kozijn uit Amersfoort heeft jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen. Alle kozijnen die ze leveren kunnen daarom op maat worden gemaakt. I-Kozijn levert kozijnen uit haar eigen fabriek. Tevens hebben ze een eigen montageteam om 100% klanttevredenheid na te streven. Hun website over kozijnen is hoe we ze graag zien: overzichtelijk en transparant.

www.i-kozijn.nl

Bot Ramen & Deuren

Bot Ramen & Deuren B.V. uit Heerhugowaard is een familiebedrijf en al meer dan 50 jaar actief in de bouwnijverheid. Daarbij is Bot al meer dan 35 jaar een WERU-vakbedrijf en daarmee het oudste vakbedrijf van Nederland. Bij Bot staat kwaliteit en maatwerk altijd voorop en om dat te bewijzen betaalt de klant altijd pas achteraf. Wij zijn onder de indruk van dergelijke service en bovendien vinden wij de website erg goed.

www.botramenendeuren.nl

De Konstruktie

De Konstruktie uit Alkmeer levert Inspirerende Geveloplossingen. De Konstruktie bestaat sinds 1993 en zijn specialist op het gebied van kozijnen en zonweringen in de omgeving Alkmaar. De Konstruktie is dealer van Z-window, een landelijke franchiseketen voor de verkoop van kunststof kozijnen aan particulieren.

www.dekonstruktie.nl

Timmerfabriek Bruschke

Bruschke is een timmerfabriek in Haarlem die ambachtelijke houten producten levert. Naast houten kozijnen levert Bruschke nog veel meer: ramen, deuren, schuifpuien, erkers, serres, binnenkozijnen, garagedeuren en ga zo maar door. Bruschke hanteert het KOMO-keurkerk en nog twee keurmerken die de kwaliteit van timmerwerk garanderen (SGT en NBvT). Met maar liefst 80 jaar kennis en ervaring kan Bruschke in onze lijst niet ontbreken.

www.bruschke.nl

Van der Vlugt

Een kunststof kozijn van Van der Vlugt past altijd! is de slogan van Van der Vlugt uit Haarlem. Maatwerk dus op het hoogste niveau. Van der Vlugt is aangesloten bij de VKG-branchevereniging en heeft een showroom in Amstelveen en Haarlem. Bovendien krijgt Van der Vlugt van haar klanten een 8,2 als cijfer. Zo zien wij het graag!

http://www.vandervlugt.nl/

Belisol

Belisol uit Hasselt heeft verkooppunten op veel plaatsen in Nederland, België en Frankrijk. Met meer dan 35 jaar expertise op het gebied van kozijnen en deuren zijn zij een van de toonaangevende leveranciers op dit gebied. Bovendien zijn de producten van Belisol eigen productie. Deze ervaring in combinatie met een goede website zorgt voor een verdiende vermelding in onze lijst.

www.belisol.nl

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
  • Besparen energie
  • Zorgen voor een veiliger huis
  • Maken uw woning meer waard
  • Zijn milieuvriendelijk